Jak předejít ranní kocovině? Náš TIP, který funguje.

A
A
Jak předejít ranní kocovině? Náš TIP, který funguje.

Kocovinu někdy zažil asi každý a proto si většina z vás už nejspíše vyzkoušela pár receptů, jak se jí zbavit, nebo ještě lépe, jak jí předejít. Některé z nich fungovaly více a některé možná méně. Proto bychom vám dnes chtěli dát TIP recept, který nejlépe funguje nám. Na internetu se dokola opakují stále stejné rady. Pít hodně tekutin, dobře se před party 

Jak předejít ranní kocovině? Náš TIP, který funguje.

Jak předejít ranní kocovině?

 Jak předejít ranní kocovině?
Náš TIP, který funguje.

 

Kocovinu někdy zažil asi každý a proto si většina z vás už nejspíše vyzkoušela pár receptů, jak se jí zbavit, nebo ještě lépe, jak jí předejít. Některé z nich fungovaly více a některé možná méně. Proto bychom vám dnes chtěli dát TIP recept, který nejlépe funguje nám.

Na internetu se dokola opakují stále stejné rady. Pít hodně tekutin, dobře se před párty najíst, hodně spánku, různé vitamíny proti kocovině a tak dále. To vše samozřejmě pomáhá. My vám dnes ovšem poradíme TIP na způsob, který se nám v praxi skutečně osvědčil.

Nejedná se pochopitelně o žádný zázrak a vaše játra a ledviny vám taky určitě nepoděkují. Jelikož jste se ale opili tak, že googlite jak na kocovinu, hádáme, že vám je to asi stejně celkem jedno.

 

“Když už víte, že vám ráno bude blbě”

Náš recept na kocovinu se podává před spaním. Zde se nachází asi jediné úskalí a to, vzpomenout si na něj, než půjdete po párty spát. Dál už to není nic složitého.

 

0,5 l vody s citrónem + vitamín C (nejlépe s postupným uvolňováním) + Ibalgin 400

 

Zní to možná jednoduše, ale ono to skutečně funguje. Důležitou složkou, je v našem receptu Ibalgin. Ostatní prášky, běžně užívané na bolest hlavy, tak dobře nezabírají. Možná se najde někdo, komu pomáhá například paralen, ale ze zkušenosti víme, že Ibalgin, je na ranní kocovinu nejspolehlivější.

Půl litr vody a vitamín C

I tohle má v našem receptu své opodstatnění. Nemůžete předpokládat, že Ibalgin zvládne všechno. Především, pokud pravidelně užíváte prášky na bolest hlavy, tak vám běžný Ibalgin tak dobře nezabere. V takovém případě je lepší sáhnout po silnější verzi.

Dostatečný přísun vody, je pro tělo také velice důležitý. Značnou část bolesti hlavy, totiž způsobuje dehydratace. Vitamín C zase napomáhá v odbourávání alkoholu. Pokud nejste zrovna fanoušky obyčejné vody, můžete k vašemu hydratačnímu režimu, přidat třeba Colu. Ta obsahuje velké množství cukru, které vaše tělo také potřebuje. Zde ovšem opatrně. Velké množství by vám mohlo podráždit žaludek.

“Nejlepší lék na kocovinu je nepít” – HaHa

Tento recept na zmírnění ranních obtíží, není nic převratného. Pokud jste ovšem tento způsob nikdy nevyzkoušeli, tak bychom vám přece jen doporučili, vyhnout se předčasným závěrům. 

Ráno po pořádné párty, nebude nikdy nic příjemného a to ani v případě využití našeho receptu. Jde spíše o to, vyhnout se zvracení a nesnesitelné bolesti hlavy. Je velmi důležité mít k dispozici dostatek spánku, tučné jídlo a hodně vody. V takovém případě vám zmizí i ta nejhorší kocovina do pár hodin. Pokud tuto možnost ovšem nemáte a musíte další den fungovat, tak vám tento recept přinejmenším umožní, postavit se ráno na nohy.

Sleduj nás! 🙂  #kryptonitlife   #kryptonitteam

SLEVA 5% NA PRVNÍ NÁKUP! | POUŽIJ KÓD: KRYPTONITKRATOMCZ

YOU MAY ALSO LIKE

Main Menu x