Studuj, žij a neusínej aneb ty nejlepší produkty na podporu studia

A
A
Studuj, žij a neusínej aneb ty nejlepší produkty na podporu studia

Koncentrace, kvalitní soustředění, dlouhodobá energie a snaha o co nejlepší výkon. To jsou jen malé střípky toho, co si přejeme každý den v pracovním životě a u studentů to platí dvojnásob. Každý určitě ve svém životě zažil chvíli, kdy se potřeboval učit celou noc, bez toho, aby zavřel oči a usnul. Nejde však pouze o to neusnout, ale být také výkonný.

Nejlepší produkty na podporu studia

Nejlepší produkty na podporu studia

Studuj, žij a neusínej aneb ty nejlepší produkty na podporu studia

Koncentrace, kvalitní soustředění, dlouhodobá energie a snaha o co nejlepší výkon. To jsou jen malé střípky toho, co si přejeme každý den v pracovním životě a u studentů to platí dvojnásob. Každý určitě ve svém životě zažil chvíli, kdy se potřeboval učit celou noc, bez toho, aby zavřel oči a usnul. Nejde však pouze o to neusnout, ale být také výkonný. A právě v tu chvíli je ten správný čas, poohlédnout se po doplňku, který vám pomůže zvládnout nejednu zkoušku, nebo třeba dopsat seminární, či bakalářskou práci.

V první řadě je potřeba si odpovědět na otázku, co od doplňku čekáte? Chcete nabrat síly, maximálně se soustředit, nebo mít klidný spánek a ráno plno energie. To vše jsou faktory, které vstupují do výběru. Pojďme si ty nejzajímavější produkty krátce představit a ukázat si, kdy je jaký produkt vhodné zvolit.

Maximální mentální výkon

Mezi ten první, neutrální a nejzákladnější doplněk lze označit BrainMax Neurohacker 2.1. Zvyšuje koncentraci, motivaci a díky aktivním látkám obsažených v těchto kapslích získáte maximální mentální výkon. Obsahuje Gotu kolu, Alphu GPC a také extrakt z Bacopy. Toto složení tvoří trojici nejefektivnějších nootropik. Jedná se tedy o kombinaci několika pomocníků, kteří v konečném součtu vytvářejí celek, které vám výrazně pomůže zvýšit šance na zvládnutí důležitých úkolů. 

Ranní energie na rozdávání

Další variantou, kterou můžete zvolit a rozhodně neuděláte krok vedle je BrainMax 1.5, který je vhodný, pokud máte problémy se vstávání a ranní energií. Máte pocit otáčení se v posteli z boku na bok a špatně se vám usíná? Během dne cítit často změnu nálad a bojujete proti stresu, tak právě BrainMax verze 1.5 vám pomůže. Pozitivně ovlivňuje činnost unavených nadledvinek. Složení extraktu z bylin společně s obohacenými esenciálními vitamíny ocení určitě studenti, těžce pracují a mimo to i sportovci. V neposlední řadě je třeba zmínit i fakt, že se jedná o vhodného pomocníka při sníženém libidu. 

Kvalitní spánek

Další z produktů řady BrainMax nese označení Sleep Faster. Jak už z názvu vyplývá jedná se o doplněk zaměřený na spánek. Nenechte se v první řadě zmást, nejedná se o tabletky, které vás udrží mimo spánek. Na naopak, BrainMax Sleep Faster ho udělá kvalitnější. Nebudete tak potřebovat spát klasických 8 až 10 hodin. Při užívání tohoto doplňku docílíte kvalitní regenerace, ať už té mentální nebo fyzické, budete usínat výrazně rychleji a ráno se nebudete cítit unavení. Velmi zajímavým pozitivem je i fakt, že BrainMax Sleep Faster vás obohatí o zapamatovatelné až živé sny.

Soustředěnost a rychlá reakce

Vítaným pomocníkem pro studenty mohou být doplňky týkající se nejen přípravy na zkoušku, ale také samotného výkonu. Potřebuje se skvěle soustředit, a chcete, aby vaše rychlost reakcí na nepříjemné otázky zkoušejícího byla taková, že on sám nepozná, že zkoušení skončilo. Tak právě v tu chvíli je pravý čas si pořídit G FUEL – ENERGY FORMULA TUB. Má skvělý vliv na správné fungování nervového systému, psychiky a také svalů. Výhodu můžeme najít i v tom, že vás na tento doplněk jen tak nepřejde chuť. Když vyzkoušíte obě příchutě, tak přijdete na to, že doma v zásobě je potřeba mít jak Blue Ice, tak Rainbow Sherbet.

Mentální výkon na vysoké úrovni

Často se říká, že na závěr přichází vždy to nejlepší. Jestli tomu tak je i v tomto případě necháme na vás. Doporučíme už jen jeden produkt a to je ENDLESS NOOTROPIC s příchutí BLUE RASPBERRY TWIST. Označovaný jako nejpokročilejší nootropikum, které je aktuálně na trhu. Snižuje únavy, zvyšuje bdělost, a navíc podporuje váš mentální výkon. Jeho složky jako kofein, L-Theanin, vitamíny B, Cholin & DMAE, zinek a také železo působí dohromady jako skvělý celek. 

Nikde není napsáno, že tyto doplňky za vás zvládnou zkoušku anebo napíšou důležitý test. Jedno je ale jisté a to fakt, že s nimi bude příprava a průběh těchto podstatných momentů daleko jednodušší. 


Tagy: nootropika – mentální výkon – suplementy na podporu studia – rychlejší učení – lepší výkon – více  energie – pro lepší výkon – pro urychlení studia – jak se lépe učit – kvalitnější spánek – jak lépe spát – vitamíny – maximální soustředění


Sleduj nás! 🙂  #kryptonitlife   #kryptonitteam

SLEVA 5% NA PRVNÍ NÁKUP! | POUŽIJ KÓD: KRYPTONITKRATOMCZ

YOU MAY ALSO LIKE

Main Menu x